Serieproduktion

 

Ofte indebærer vores serieproduktion et længerevarende samarbejde med vores kunder, derfor er netop denne type opgaver én af vores kernesager.

Vi hos Balle Innovation sigter mod at være mere end blot en leverandør, og i højere grad en sparringspartner i forbindelse med både design, proces og produktion for vores kunder.

De af vores kunder, vi hjælper med opsætning af serieproduktion, der har vi været en del af processen fra idé til produkt. Vi håndterer også kunder, hvor vi kommer ind efter produktdesignet er fastlagt, og hjælper med at få sat en smidig produktionen op. Parametrene er altid at sikre det bedst mulige resultat, inden for de krav der stilles som succeskriterier fra vores kunder.

Ved at kombinere vores ressourcer og kernekompetencer med kunden, er det vores erfaring, at slutresultatet forbedres markant. Dette holder både de samlede omkostninger nede, mindsker risikoen for fejl i processen og letter kommunikationen. Til fordel for både jer som virksomhed og for os når vi sikrer produktionen af produkterne.

Vi udvikler og optimerer konstant på vores processer med det mål at effektivisere og forbedre.

Med vores erfarne og specialiserede medarbejdere, har vi mulighed for at varetage ønsker fra sundhedsvæsenet, metalindustrien, landbrug m.m.

Få et uforpligtende tilbud


Martin Olesen

Adm. direktør
Mobil: 2247 7434
Mail: martin@balleinnovation.dk