Profil

Balle Innovation er grundlagt i 2011, af indehaver Martin Rimmen Olesen. Firmaet består af medarbejdere, som med højt engagement, faglig stolthed og imødekommenhed står klar til, at løse jeres udfordringer inden for mekanikkens verden.

Vi beskæftiger os hovedsageligt med mekanisk håndterings- og automations-udstyr til industrien, ligesom vi også tilbyder skræddersyede mekaniske løsninger og serieproduktion. Vores kernekompetencer er alt i håndteringsmekanik, mekanisk konstruktion, samt kundespecifikke mekaniske løsninger indenfor produktions optimering.

Som en naturlig del, af vores ydelser, varetager vi komplette opgaver fra projektkoordinering og konstruktion til fremstilling, montage, test og produktion i eget værksted.

VISION

”Balle Innovation vil være den foretrukne automations- og mekanikpartner for vores systemudbydere af automationsløsninger, samt være en anerkendt innovations virksomhed, som videre udvikler og forfiner ideer og producerer færdige produkter, der skaber værdi for kunden og deres kunder.”

MISSION

”Vores fornemste opgave består i, at fremstille specialløsninger som giver maksimal ydeevne af kundernes eksisterende maskinpark. Som stærk mekanisk partner, optimerer vi produktionsprocesser med komplette mekanikløsninger og optimerer værdikæden. Sammen får vi det maksimale ud af dit produktionsapparat.”

Værdier

 

Kreativitet – Tillid – Faglig stolthed – Fleksibilitet

Vores 4 kerneværdier betyder, at vi stiller høje krav til os selv. Værdierne bygger på vores forretningskoncept, som er at sikre vores kunder den bedste løsning på deres problemstilling. Sammen skaber vi morgendagens holdbare innovative produkter.

Vores kerneværdier står for:

 

Kreativitet:

“Vores fornemste opgave er at levere helstøbte løsninger, der er gennemtænkte ned til mindste detalje – Med vores erfaring, spotter vi ikke blot problemstillingerne, men måske endnu vigtigere mulige faldgruberne.”

Tillid:

“For os er en god kommunikation nøglen til, at nå i mål med den bedste løsning med dit projekt. Da mange af Balle Innovations løsninger er patenterbare er tillid derfor et nøgleord hos os. Vores tegninger, modeller og information om produktet bliver ikke delt med tredjepart, hvilket sikre vores kunder fuld fortrolighed før/under/efter projektet og komplet rettighed over produktet.”

Faglig stolthed:

“Vores styrker er vores baggrund, som er solidt forankret ikke kun i det teoretiske, men også praktisk. Det gør os i stand til, at omsætte ideer til effektive og solide løsninger. Vi lægger stor vægt på, at vores løsninger er omkostnings-bevidste i materialevalg, fremstillings proces, den daglige drift og vedligeholdelse, dog uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktion.”

Fleksibilitet:

“Vi har en flad organisation, med korte kommunikations veje, som sikrer et dynamisk og fleksibelt team. Dette gør os skarpe og effektive i forhold til ændringer på jeres produkter og pludselig opståede problemstillinger.”